DEVPRO Workshop - Managing International Project Teams: a Focus on Emerging and Developing Countries | HES⁠-⁠SO Fachhochschule Westschweiz

DEVPRO Workshop - Managing International Project Teams: a Focus on Emerging and Developing Countries03.10.2019

Opportunities for research and teaching funding with partners located in emerging or developing countries (e.g. SEED Money calls with MENA, Asia, Latin America) is becoming increasingly available to HES⁠-⁠SO scholars. Although work in multicultural teams is common for Swiss scholars, managing international project teams involving partners from culturally and institutionally distant countries is often not an easy task.